LULI TRANS
International Logistics

Me përvojë të suksesshme në transportin rrugor kombëtar dhe ndërkombëtar,

Luli Trans

Ne kemi kushtet e duhura të temperaturës, lagështisë dhe ajrosjes në mënyrë që produktet e ndjeshme (mishi, frutat, produktet e qumështit,

peshku, ilaçet) të mund të transportohen në mënyrë të sigurtë në gjendjen e tyre origjinale!

Siguri

Çelësi i suksesit të transportit tonë të mallrave me rrugë është cilësia dhe besueshmëria e flotës sonë.

Shpejtësi

Ne sigurojmë që cilësia e produktit tuaj të ruhet me profesionalizëm gjatë gjithë procesit dhe të arrijë në kohë!

Saktësi

Sistemi ynë i menaxhimit të magazinës (WMS) kontrollon të gjitha lëvizjet dhe vendndodhjet e magazinimit, në mënyrë që të merrni shikueshmëri në kohë reale.!

Transport Ndërkombëtar

Kompania jonë është aktive në të gjithë Evropën dhe Ballkanin , kryesisht në Itali, Turki, Bullgari, Gjermani, Greqi, Shqiperi, Maqedoni etj!

Ne Jemi
Luli Trans - International Logistics

Ekipi i Luli Trans punon vazhdimisht në angazhimin me klientët tanë për të përmirësuar vazhdimisht ofertën tonë të shërbimit. Ne besojmë fuqimisht se ofrimi i një shërbimi me cilësi të lartë dhe të besueshëm për të gjithë klientët është thelbësor për etikën e Luli Trans , ndërsa në të njëjtën kohë shton vlerën duke ndihmuar për të përmirësuar dhe përmirësuar lëvizjen, ruajtjen dhe trajtimin e mallrave.

Rreth Ne

Depot tona

Fokusi ynë është në nevojat tuaja personale. Ne e çojmë bagazhin tuaj në nivelin tjetër. Këtu janë disa nga vendet ku ne kemi depo!

Prishtinë, Kosovo

Në Kosovë ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Tiranë, Albania

Në Shqipëri ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Istanbul, Turkey

Në Turki ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Preshevë, Serbia

Në Preshevë ne përdorim grupimin për të ofruar efikasitet direkt te klienti. Duke grupuar klientë të ndryshëm me të njëjtat kërkesa për destinacion dhe transport, ne mund t'i mbajmë kostot tona të ulëta, të cilat ua kalojmë drejtpërdrejt klientëve.

Vlerësimet

Çfarë thonë klientët tanë?

" It seems that only fragments of the original text remain in the Lorem Ipsum texts used today. "

Jane Smith
Client

" The most well-known dummy text is the 'Lorem Ipsum', which is said to have originated in the 16th century. "

Jane Smith
Client

" One disadvantage of Lorum Ipsum is that in Latin certain letters appear more frequently than others. "

John Doe
Client

" Thus, Lorem Ipsum has only limited suitability as a visual filler for German texts. "

John Doe
Client

" There is now an abundance of readable dummy texts. These are usually used when a text is required. "

John Doe
Client

" According to most sources, Lorum Ipsum can be traced back to a text composed by Cicero. "

John Doe
Client

Keni pyetje? Kontakto!

Keni nevojë për një ofertë apo më shumë informacion? Mos hezitoni të na kontaktoni!